logo

ورود سرمایه به ETFهای بیت‌کوین

۳۰ شهریور ۱۴۰۵
ورود سرمایه به ETFهای بیت‌کوین

ETFهای بیت‌کوین هفته را با ورود سرمایه به پایان رساندند؛ خروج سرمایه از ETFهای اتریوم

ETFهای بیت‌کوین در هفته گذشته نوسان قابل‌توجهی در جریان سرمایه داشتند. در ابتدای هفته خروج‌های سنگین ثبت شد، اما ورود سرمایه در روز جمعه بخش عمده آن را جبران کرد و در نهایت هفته تقریباً متعادل به پایان رسید. بخش زیادی از ورود روز جمعه نیز مربوط به ETF فیدلیتی بود.

در مورد ETFهای اتریوم، شرایط متفاوت بود. خروج سرمایه در چند روز متوالی باعث شد روند چند هفته‌ای ورود سرمایه متوقف شود و هفته با خروج خالص سرمایه به پایان برسد. با این حال، عملکرد کلی این صندوق‌ها از ابتدای سال همچنان شامل ورود سرمایه بوده است.

حجم معاملات هر دو گروه ETF در هفته مورد بررسی افزایش داشت. این افزایش تا حدی در شرایطی رخ داد که هفته قبل به دلیل تعطیلات، تعداد روزهای معاملاتی کمتری داشت؛ بنابراین مقایسه مستقیم حجم معاملات دو هفته باید با در نظر گرفتن این تفاوت انجام شود.

در مجموع، داده‌های هفته نشان می‌دهد جریان سرمایه در ETFهای رمزارزی همچنان متغیر است و بین روزهای مختلف تفاوت زیادی دارد. در بیت‌کوین، خروج‌های ابتدای هفته با ورود سنگین روز جمعه تقریباً خنثی شد، در حالی که در اتریوم خروج‌های چندروزه بر ورود سرمایه در روز جمعه غلبه کرد.

منبع: theblock