سقوط ۲۰٪ قیمت AAVE پس از حمله KelpDAO و فروش میلیون دلاری نهنگ‌ها

توکن (AAVE) در تاریخ ۱۹ آوریل بیش از ۲۰٪ کاهش قیمت داشت و از حدود ۱۱۵ دلار به زیر ۹۲ دلار رسید، بعد از آن‌که حمله به rsETH توسط KelpDAO باعث شد نهنگ‌ها سریعا دارایی‌های خود را بفروشند.

سه کیف پول بزرگ مجموعاً بیش از ۵۹,۰۰۰ AAVE را فروختند و میلیون‌ها دلار به USDC، ETH و WBTC تبدیل کردند، که باعث افزایش فشار فروش و قفل شدن برداشت‌ها در استخر ETH شد.

تیم این ارز اعلام کرده که این مشکل فقط مربوط به بازار ETH در نسخه V3 است و نسخه V4 و سایر دارایی‌ها کاملاً بدون مشکل هستند. آنها اقداماتی مانند مسدود کردن rsETH و کاهش نسبت وام به ارزش ETH را انجام دادند.

ذخایر استیبل‌کوین و دیگر دارایی‌ها تحت تاثیر این حمله قرار نگرفته‌اند، اما هنوز سوال این است که آیا این اقدامات می‌توانند اعتماد سپرده‌گذاران قفل‌شده را حفظ کنند یا خیر.

جمع بندی:

حمله به rsETH توسط KelpDAO باعث شد نهنگ‌ها میلیون‌ها دلار AAVE را بفروشند و قیمت این توکن بیش از ۲۰٪ سقوط کند. این وضعیت فقط بازار ETH در نسخه V3 Aave را تحت تأثیر قرار داد و نسخه V4 و دیگر دارایی‌ها سالم باقی ماندند. تیم Aave با مسدود کردن rsETH و کاهش نسبت وام به ارزش ETH، تلاش کرد از بحران جلوگیری کند، اما هنوز سپرده‌گذاران قفل‌شده نگران اعتماد و امنیت سرمایه خود هستند.

منبع: beincrypto

دیدگاهتان را بنویسید